Alle info over het reisprogramma Cotswolds 2017

bijlage Reisprogramma Cotswolds 2017 (707,0Kb)

Ellen loopt de marathon !

Ellen, de partner van ons clublid David Vanoppen, zal op 18 juni een marathon lopen, gekoppeld aan het goede doel.
Jullie kunnen Ellen sponsoren en de opbrengst gaat naar het project 't Signaal, een organisatie die ouders van doof geboren kinderen met raad en daad bijstaat. Zij leren gezinnen met een dove baby dat doofheid geen onoverkomelijke barrière moet zijn, dat ze ook visueel kunnen communiceren en hoe stapsgewijs gebarentaal een plaats kan krijgen.Hierdoor leert het kind dat 'anders zijn' als normaal kan ervaren worden.
www.mijnkindisdoof.be/achtergrond
Steun Ellen, waardoor je ook dit waardevolle project steunt !!!
Je bijdrage kan je overschrijven op IBANnr. BE81 0689 0398 1524 van Rotaryclub Hasselt met vermelding "Ellen".
Dank aan Ellen en alvast dank voor jullie engagement !
Dany Vandevoort,
Voorzitter Rc Hasselt

Dit project is in samenwerking met de NVSG - Nationale Vereniging voor Steun aan Gehandicapten - een vzw van Rotary Belux. (www.anah-nvsg.org)

Beste bezoeker, welkom op onze website,

Maak kennis met onze club, zijn evenementen en zijn sociale acties, die kleine en grote noden helpen lenigen in binnen- en buitenland.

Vergaderschema van onze club: op de 1ste donderdag van de maand is er een avondvergadering. De 2de en de 4de donderdag van de maand blijven voorbehouden voor een middagvergadering. De 3de donderdag is een partners' night; op een eventuele 5de donderdag kan een zgn. buitentafel georganiseerd worden.

De vergaderingen gaan in principe door in 't Driessent, Kapelstraat 70 in Diepenbeek, tenzij anders aangegeven.

Rotaryvrienden, die onze club willen bezoeken, gelieve ons te contacteren.
Nous prions nos amis rotariens de nous contacter s'ils désirent nous rendre visite
Rotarische Freunde und Freundinnen, wenn Sie unseren Klub besuchen wollen, nehmen Sie dann bitte Kontakt mit uns auf
Fellow Rotary friends, for those who wish to pay our club a visit, feel free to contact us
Amici del Rotary che desiderano visitare il nostro club, non esitate a contattarci
Les rogamos a nuestros amigos Rotarios, que quieren visitarnos, que se pongan en contacto con nosotros.

Друзья Ротари, которые хотят посетить наш клуб, пожалуйста, свяжитесь с нами.

Αγαπητοι φιλοι και φιλες, αν θελετε για να μας επισκεφθειτε, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας.

اصدقائنا من الرّوتاري الذين يريدون أن يزورون نادينا، الرجقء الإتصال بنا

> Door toedoen van Rotary: India is poliovrij verklaard door WHO !
bijlage maar polio is lang nog niet uitgeroeid ! (102,0Kb)
> Join the Fight to End Polio