Clubreis 10-13/5/2018: Weimar, Dresden, Leipzig

Van 10 tot 13 mei 2018 organiseert Rc Hasselt de traditionele clubreis, ditmaal richting voormalig Oost-Duitsland, naar Weimar, Dresden en Leipzig, drie topplaatsen voor een stadsbezoek. Reisorganisator en coördinator Philippe heeft de grote lijnen al klaar: een busreis met De Zigeuner, tophotels en uitgestippelde stadsbezoeken. Het wordt een unieke clubervaring!

Tijdig inschrijven is de boodschap !

bijlage Programma clubreis 2018 (1452,9Kb)

Succesvolle Jeneverfeesten 2017 !

Mede door de talloze handen van onze leden en partners werden de jeneverfeesten 2017 een groot succes. Dank aan het jeneverbescomité en aan alle medewerkers!

bijlage Foto-impressie van de Jeneverfeesten 2017. Met dank aan J.P. Peumans. (7145,6Kb)

Beste bezoeker, welkom op onze website,

Maak kennis met onze club, zijn evenementen en zijn sociale acties, die kleine en grote noden helpen lenigen in binnen- en buitenland.

Vergaderschema van onze club: op de 1ste donderdag van de maand is er een avondvergadering. De 2de en de 4de donderdag van de maand blijven voorbehouden voor een middagvergadering. De 3de donderdag is een partners' night; op een eventuele 5de donderdag kan een zgn. buitentafel georganiseerd worden.

De vergaderingen gaan in principe door in 't Driessent, Kapelstraat 70 in Diepenbeek, tenzij anders aangegeven.

Rotaryvrienden, die onze club willen bezoeken, gelieve ons te contacteren.
Nous prions nos amis rotariens de nous contacter s'ils désirent nous rendre visite
Rotarische Freunde und Freundinnen, wenn Sie unseren Klub besuchen wollen, nehmen Sie dann bitte Kontakt mit uns auf
Fellow Rotary friends, for those who wish to pay our club a visit, feel free to contact us
Amici del Rotary che desiderano visitare il nostro club, non esitate a contattarci
Les rogamos a nuestros amigos Rotarios, que quieren visitarnos, que se pongan en contacto con nosotros.

Друзья Ротари, которые хотят посетить наш клуб, пожалуйста, свяжитесь с нами.

Αγαπητοι φιλοι και φιλες, αν θελετε για να μας επισκεφθειτε, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας.

اصدقائنا من الرّوتاري الذين يريدون أن يزورون نادينا، الرجقء الإتصال بنا

> Door toedoen van Rotary: India is poliovrij verklaard door WHO !
bijlage maar polio is lang nog niet uitgeroeid ! (102,0Kb)
> Join the Fight to End Polio