Nieuwe Website voor Rc Hasselt

Vanaf 1 september nemen we een nieuwe website in gebruik. U kan  al eens blik werpen op https://hasselt.rotary1630.org/nl/ maar de functionaliteiten zullen pas vanaf september actief zijn.

Tot eind augustus 2019 zal deze oude website nog actief kunnen en moeten gebruikt worden voor alle inschrijvingen voor de vergaderingen gepland tot eind augustus.

De inschrijvingen voor vergaderingen en activiteiten gepland na 1 september  dienen te verlopen via de nieuwe website.

André Van den Bergh draagt de voorzittersketting over aan Lou Dybajlo

Op 20 juni 2019 droeg voorzitter André Van den Bergh het voorzitterschap over aan inkomend voorzitter Lou Dybajlo. Wij wensen André te bedanken voor een prachtig rotaryjaar en wensen Lou heel veel succes!

> Bekijk hier de fotoreportage van de ambtswissel, met dank aan Domien en Hendrik.

Beste bezoeker, welkom op onze website,

Maak kennis met onze club, zijn evenementen en zijn sociale acties, die kleine en grote noden helpen lenigen in binnen- en buitenland.

Vergaderschema van onze club: op de 1ste donderdag van de maand is er een avondvergadering. De 2de en de 4de donderdag van de maand blijven voorbehouden voor een middagvergadering. De 3de donderdag is een partners' night; op een eventuele 5de donderdag kan een zgn. buitentafel georganiseerd worden.

De vergaderingen gaan in principe door in 't Driessent, Kapelstraat 70 in Diepenbeek, tenzij anders aangegeven.

Rotaryvrienden, die onze club willen bezoeken, gelieve ons te contacteren.
Nous prions nos amis rotariens de nous contacter s'ils désirent nous rendre visite
Rotarische Freunde und Freundinnen, wenn Sie unseren Klub besuchen wollen, nehmen Sie dann bitte Kontakt mit uns auf
Fellow Rotary friends, for those who wish to pay our club a visit, feel free to contact us
Amici del Rotary che desiderano visitare il nostro club, non esitate a contattarci
Les rogamos a nuestros amigos Rotarios, que quieren visitarnos, que se pongan en contacto con nosotros.

Друзья Ротари, которые хотят посетить наш клуб, пожалуйста, свяжитесь с нами.

Αγαπητοι φιλοι και φιλες, αν θελετε για να μας επισκεφθειτε, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας.

اصدقائنا من الرّوتاري الذين يريدون أن يزورون نادينا، الرجقء الإتصال بنا

> Door toedoen van Rotary: India is poliovrij verklaard door WHO !
bijlage maar polio is lang nog niet uitgeroeid ! (102,0Kb)
> Join the Fight to End Polio